Invesis logo arc

Business Development Manager – Brussels

Functietitel: Business Develoment Manager
Standplaats: Brussel
(Invesis hanteert een beleid van flexibel werken)
Aantal uur: 40 uur
Expertise: Junior/ Medior

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het creëren en coördineren van winnende tenders van multidisciplinaire projecten? En zie jij jezelf werken bij de marktleider van Nederland en België in de wereld van DBFMO en PPS? Kom dan ons team versterken als Development Manager bij Invesis, de internationale investeerder met experts op het gebied van energietransitie, sociale voorzieningen en (digitale) infrastructuur

 

Het profiel

De rol van Development Manager bestaat onder andere uit de volgende elementen:

Tendermanagement
Als onderdeel van het Bid Managementteam ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van tenderstrategieën in België en Nederland. Je coördineert en leidt de voorbereiding van een tender vanaf pre-kwalificatie tot aan de financiële afsluiting. Je stuurt en ondersteunt het aanbestedingsteam en adviseurs om robuuste biedingsvoorstellen te ontwikkelen. 

Projectmanagement
Je zorgt voor integratie tussen de ontwerp-, bouw- en het aanbestedingsteam om de tender te optimaliseren vanuit een financieel perspectief en vanuit een ‘total cost of ownership’ perspectief. Om dit te waarborgen, initieer en neem je deel aan verschillende (project)besprekingen en aan andere overlegvormen.

Risicomanagement
Samen met het aanbestedingsteam onderzoek en evalueer je de voorwaarden van de inschrijving en ontwikkel je risico-beperkende maatregelen. Je bewaakt en rapporteert de voordelen en/- of zorgpunten aan de projectdirecteur en begrijpt welk invloed deze mogelijk kunnen hebben op de commerciële beslissingen van het bod.

Relatiemanagement
Je bent sterk in het opbouwen, verdiepen en verstevigen van langdurige en waarde creërende relaties op alle niveaus. De rol is ideaal voor een kandidaat met gevoel voor relaties, je bent tenslotte de verbindende factor tussen organisaties en mensen. Tevens beschik je over een breed technisch, financieel en contractueel inzicht. Daarnaast heb je gevoel voor de verhoudingen tussen bouwpartijen en andere partners enerzijds en met de opdrachtgevers anderzijds .

 

Wie Zoeken Wij?

Voor deze rol zoeken wij iemand met een sterke passie voor projectmanagement, relatiemanagement en techniek. Je bent dienstverlenend ingesteld en streeft naar winnende tenders die binnen budget en volgens de richtlijnen van Invesis vallen. Je bent de belangrijke schakel tussen opdrachtgever, (onder)aannemers, technische adviseurs en investeerders. Je werkt ook nauw samen met het legal en finance team, en de bevoegde comités op “Business Unit”-niveau en groepsniveau binnen Invesis. Vanuit je rol vorm je de basis voor een succesvolle samenwerking met al die partijen en consortia.

Je vindt het een uitdaging om een creatief en integrerende rol te hebben en om sturing te geven aan complexe werkstromen. Je hebt veel contact met een waaier van bouwtechnische partijen en disciplines, waarbij je continu op zoek bent naar een optimale samenwerking. Je krijgt energie van het realiseren van een langetermijnvisie op het gebied van DBFMO.

Verder:

  • Heb je minimaal 5 jaar ervaring en affiniteit met tendermanagement en projectmanagement;
  • Heb je minimaal een afgeronde academisch opleiding (technisch, financieel en/of juridisch);
  • Ben je sterk in organiseren en hebt gevoel voor (commerciële) belangen en verhoudingen;
  • Heb je sterke onderhandelings- en communicatieve vaardigheden (in woord / schriftelijk / sociaal), zowel in het Nederlands, als in het Frans en als in het Engels;
  • Ben je proactief, oplossingsgericht, ‘hands-on’ en zelfverzekerd.

Je rapporteert aan de Director Business Development en maakt deel uit van een internationaal team waarbij je in België en Nederland nauw samenwerkt met de SPV Project Directeur.

Wat kun je van ons verwachten?

Een uitdagende en continu veranderende omgeving in een vooruitstrevende organisatie. Je komt in een team waar oog is voor elkaar. Naast een aantrekkelijke salaris- en secundaire arbeidsvoorwaardenpakket ondersteunen wij verder persoonlijke groei en ontwikkeling. Voorbeelden van onze ontwikkelmogelijkheden zijn specifieke projectmanagementtraining of trainingen via GoodHabitz. Dit is een online leerplatform voor persoonlijke groei en ontwikkeling met meer dan 120 trainingsopties die je 100% digitaal kun volgen, waar en wanneer je maar wilt.

Wie zijn wij?

Invesis verbetert de leefomgeving met duurzame infrastructuur. Wij zijn een internationale investeerder in en ontwikkelaar van infrastructuurprojecten die duurzaam en waardevol erfgoed creëert voor toekomstige generaties. Onze teamleden beheersen alle aspecten die bij een investering komen kijken. Van ontwikkeling en financiering, via ontwerp, bouw, onderhoud en exploitatie, tot en met de uiteindelijke overdracht.
Of het nu gaat om vervoer, de energietransitie, sociale voorzieningen, of de digitale infrastructuur, ons team beschikt over de kennis en ervaring, en heeft de betrokkenheid die maakt dat elk project slaagt. Bij elk project leveren wij de gezochte duidelijkheid, zekerheid en vertrouwen, zodat onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners verwachtingen kunnen overtreffen, waarde kunnen creëren en een betere toekomst kunnen realiseren, voor ons allemaal.  Meer informatie op www.invesis.com

 

Jouw werkomgeving

Bij Invesis zijn we enorm trots op onze mensen en cultuur. We hebben samen hebben een succesvol bedrijf opgebouwd dat blijft groeien. Ons doel is om voort te bouwen op dit succes door te investeren in onze mensen, om betrokkenheid en positieve mentale gezondheid en fysiek welzijn aan te moedigen en te ondersteunen.

Onze ambitie is om medewerkers te hebben die ‘Flourishing at Work’ zijn; die geïnspireerd zijn door ons doel, in staat zijn om hun vaardigheden en sterke punten te gebruiken en te ontwikkelen, en die de waarde kunnen zien die ze bijdragen aan het bedrijf.

Er zijn korte lijnen zowel binnen het team als met de andere afdelingen binnen Invesis en onze externe stakeholders. Er wordt altijd gestreefd naar hoge kwaliteit en goede communicatie met onze stakeholders. Hierbij is zeker ruimte voor gezelligheid onder meer via onze periodieke uitstapjes!


Interesse?

Voor meer informatie over deze positie kun je contact opnemen met Hafid Taouila : +31 625 156 730 – [email protected]